DORPSRAAD
BRESKENS
Menu

Oproep aan alle bewoners van Breskens!!

Beste Bressiaanders,

Op het Spuiplein in Breskens staan arcades met panelen met daarop maritieme foto’s. De huidige panelen dateren van 2012 en zijn inmiddelstoe aan vervanging. In 2012 was gekozen voor het thema ‘zeilen’.

Deze keer kiezen we niet voor een specifiek thema, maar voor een mix van maritieme foto’s met de thema’s ‘𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐝’, ‘𝐯𝐢𝐬𝐬𝐞𝐫𝐢𝐣’ en ‘𝐳𝐞𝐢𝐥𝐞𝐧’. Via deze weg doen we graag een oproep aan u als inwoner van Breskens foto’s aan te leveren die aansluiten bij één van de drie genoemde thema’s.Let er hierbij op dat:⚓️

De afmeting van de panelen waar de foto’s op komen, afwijkt van de afmeting van reguliere foto’s. Het is echt een uitgerekt panoramafoto formaat. Reguliere foto’s moeten dus flink bijgesneden worden.⚓️

De foto in kleur is en van voldoende kwaliteit (bij voorkeur gemaakt met een camera en niet met een telefoon).⚓️

Wanneer er personen op de foto staan, deze i.v.m. de wet op privacy schriftelijk toestemming hebben gegeven om de foto te publiceren.Lijkt het u leuk dat uw foto de komende jaren op het Spuiplein te zien is voor alle inwoners en bezoekers? Stuur uw foto dan uiterlijk dinsdag 18 mei naar info@gemeentesluis.nl t.a.v. Carmen Willemsen. Een fotograaf zal de binnengekomen foto’s controleren en beoordelen of deze geschikt zijn voor gebruik op de panelen.

Hartelijke groet,

Burgemeester Marga Vermue, Gemeente Sluis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *