DORPSRAAD
BRESKENS
Menu

Meld het NU!

Bent u het ook zo zat: Meld het NU! 0800-7000

Zie jij in je straat of je dorp ook dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen zoals drugs dealen, mensen die worden lastig gevallen, diefstal of verwaarlozing? Komen er bij jouw buren in de straat ongure types en heb je een vermoeden dat er drugs gedeald worden en durf je geen aangifte te doen omdat je bang bent dat je naam in het dossier komt? Heb je gezien dat iemand iets moedwillig kapotmaakt, omdat die persoon onder invloed is van drank en/of drugs of gewoon zin heeft om iets kapot te maken van een ander? Vermoed je een wietplantage, zie je dealers die hun waar verkopen aan jonge kinderen, staat er wel eens een auto in jouw straat vanwaaruit drugs verkocht worden, noteer dan het nummer en meld het bij misdaad anoniem.

Daar registreren ze de wagen dan en als er controles komen, dan worden die auto’s er uitgepikt zonder dat die persoon weet dat jij het gemeld hebt. Als jij de dader kent en de dader kent jou, dan zit je in een lastig parket, maar nu kun je er iets aan doen: volledig anoniem, je naam komt nergens in of op te staan. Durf je het zelf niet te melden, dan kun je ook contact opnemen met de dorpsraad: info@dorpsraadbreskens.nl. Twijfel niet als je iets ziet, dat niet klopt, meld het bij Misdaad Anoniem. Samen kunnen we onze kinderen en ons dorp veilig houden, maar ook helpen de jeugd op het goede pad te houden. Als de ouders het niet doen, moeten we als burgers het heft in eigen hand nemen. Het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem is 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *